Edirne Trakya Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi‘ nde tüp bebek tedavisi görenler ve merkez hakkında yorumlar? Gibi sorularınız varsa ve Edirne‘de başarılı bir tüp bebek merkezi arıyorsanız kesinlikle doğru adrestesiniz ! Sizler için Edirne tüp bebek merkezi hakkında en detaylı incelemeyi hazırladık. Umarım merkez hakkında verdiğimiz bilgiler hoşunuza gider !
2013 yılında Edirne ilinde Trakya Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı bünyesinde hizmet vermeye başlanmıştır. Merkez yardımcı üreme yöntemleri konusunda geniş bir tecrübeye sahiptir. Trakya Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi üniversite çatısı altında bilimsel düzeyde güvenilir ve içten bir anlayışı ile kısırlık ve üreme bozukluklarının değerlendirilmesi ve tedavisinde uzmanlaşmıştır. Merkeze yapılacak bir ziyaret, sizi gelişmiş, kişiselleştirilmiş sağlık hizmetlerine adanmış bir bakım ekibiyle çevrili, umut dolu yeni bir başlangıca yönlendirecektir. Mevcut en güvenli ve en profesyonel koşullarda son teknoloji tedavi sağlayarak hamilelik şansınızı en üst düzeye çıkaracaklarından emin olabilirsiniz.
Merkezde yardımcı üreme yöntemleri SGK kapsamında verilebilmektedir.
Bilgi almak ve iletişim için 0 284 235 7641 numaralı telefonu arayabilirsiniz (Dahili 2380)
Hemşire Odası: 0 284 235 7641 / 2385
Muayene Odası 0 284 235 7641 / 2382
Randevu sistemi ile çalışmaktadır. Randevuları sekreterlik vermektedir. Ayrıca 0 (284) 236 20 77 numaralı telefonu arayarak robotik sistemle TC Kimlik numaranızı tuşlayarak randevunuzu alabilirsiniz.
Merkezin çalışma saatleri;
Hafta İçi Her Gün
Merkezin Yakınında Duran Şehir İçi Hatlar
Otobüs: 1A, 1F, 3C, 3E, 5A
Toplu taşımanın yanı sıra, özel araçlar ile gelen hastalar için de yeterli park alanı bulunmaktadır.
1. Evlilik cüzdanı (Eşlerin resimlerinin olduğu kısım ve isimlerin yazılı olduğu sayfanın tek kağıda önlü arkalı fotokopisi)
2. Erkeğin vukuatlı nüfus kaydı (Nüfus müdürlüğünden alınacak)
3. Kadının vukuatlı nüfus kaydı (Nüfus müdürlüğünden alınacak)
Not: Nüfus müdürlükleri genelde sadece erkeğe ait kaydı verip kadının üzerinden kayıt vermeme eğilimindeler ancak ısrarla ikisinin de ayrı ayrı lazım olduğunu belirtiniz.
4. En az beş yıldır genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi olduğunu gösteren ve en az 900 gün genel sağlık sigortası prim gün sayısını gösteren SGK prim dökümü
5. Erkek ve kadının ikişer adet vesikalık fotoğrafı
Başka hastaneler veya merkezlerde tedavi olmuş iseniz elinizde varsa ;
1.Yapılmış tedavilerinize ait dökümanlar (taburcu kağıtları, ilaç dozları, reçeteler, raporlar)
2.Histerosalpingografi (İlaçlı rahim filmleri) filmleri ve raporları,
3.Tahlil sonuçları
4.İstenmiş ise AMH sonucu
5.Ameliyat raporları
6.Embriyoloji laboratuvarlarından verilen toplanan yumurta sayısı ve embriyo gelişimi ile ilgili bilgileri içeren dökümanlar
7.Erkeğe ait dökümanlar (Spermiyogram, ultrasonografi, ameliyat raporları, ürolojik değerlendirme sonuçları)
8.Genetik test sonuçları
9.Pıhtılaşma ile ilgili testler ve genetik analizler
10.Eşlerden herhangi birinde hastalık var ise o hastalık ile ilgili branşların tahliller, görüntüleme sonuçları, ilaçlar, raporlar